VGYKE tájékoztató

Kedves Szülők!

A Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete (VGYKE) képviseletében 2017. május 8.-án tájékoztatót tartunk az Egyesületünk munkájáról és a náluk elérhető programokról és szolgáltatásokról. A tájékoztatót követően lehetőséget biztosítunk a kötetlen beszélgetés mellett az Egyesületünkbe való helyben történő belépésre is.

Röviden az Egyesületünkről:
Egyesületünk 2004 őszén alakult, tagja az MVGYOSZ-nek és széleskörű szolgáltatást nyújt a vak, aliglátó és gyengénlátó személyek számára. Kistérségi irodáink (Budaörs, Cegléd, Dabas, Gödöllő, Pilisvörösvár, Vác) mellett Budapest számos kerületében is pezsgő klubéletet találnak a velünk kapcsolatban állók. 2016. óta lehetőség van Egyesületünkhöz 14 év alattiak számára is a belépésre, ennek tükrében folyamatosan szélesítjük az általunk kínált szolgáltatások palettáját. Narrált gyermek előadásokkal, Láthatárboltunk kínálatának bővítésével valamint a Louis Braille támogató szolgálatunk fejlesztésével (gyermekfelügyelet, gyógypedagógiai fejlesztés) igyekszünk a kisgyerekes családok igényeit is kielégíteni, ezek mellett pedig érintett pszichológus szakemberünk, mentálhigiénés tanácsadónk is várja az érdeklődőket.

Tájékoztató helye: 1146 Bp., Ajtósi Dürer sor 39., Látásvizsgáló
Ideje: 2017. május 8. 9 óra 30 perc – 10 óra 30 perc

Mi szükséges a belépéshez? Belépési szándék esetén szíveskedjenek egy darab igazolványképet magukkal hozni, a Látásvizsgáló szakvéleményét a látássérültségről, 1.500 Ft éves tagsági díjat, valamint 500 Ft-ot a tagsági kiskönyvre.

Várjuk szeretettel!
VGYKE munkatársai

További információ: Eleki Abigél (+36-70/984-85-93)
Egyesületünk címe:1146 Bp., Hermina út 57.
tel.: +36-1/384-55-41